::Selamat Datang Ke MySelamba::
Sila Daftar/Log in Untuk Akses Ke Section Download & Lain²
Log in

I forgot my password

P’daftaran Staff MySelamba
Nama:
Email Address:
Memohon Jawatan:
Masa Online Dlm Sehari (Dalam Jam):
No HP:
Sebab Memohon:


Tak Tahan Lagi

View previous topic View next topic Go down

Tak Tahan Lagi

Post by Apai on Sat 16 Jul 2011, 1:29 pm

Pada suatu hari, seorang janda beranak dua pergi menaiki bas menuju ke bandar. Dalam perjalanan, beliau terasa ingin kencing lalu dalam keterpaksaan dengan beraninya beliau mengarahkan pemandu bas untuk berhenti..

“Bang.. Leh berhenti skrg x, rasa nk terkencing neh…!”

Dgan selamba pemandu bas pun berkata,

“Mna blh berhenti, skrg ni kat selekoh tajam. Tunggu kjap.”

Wanita itu pun pergi ke tempat duduknya semula dgn hampanya, selang bbrapa mnit…
“Bang! Bang! Tolong berhenti bang tul2 nk kencing ni!!”

“Ala sabarlah, kt stsen minyak nanti kta berhenti.”

Bbrapa minit kmudian, rasa nk nangis wanita tersebut bla bas hanya lalu jer stesen minyak. Oleh kerana dah tak than lagi, seluruh badan dh mengigil, akhirnya wanita tersebut mgambil kputusan cukup berani wat aksi stunt tuk kencing mlalui tingkap bas!!

Dan pada waktu yang sma, seorang penunggang motosikal tkna tempias air kencing nya itu. Muka mamat tu jadi merah berapi, sangatlah marah msa tu lalu beliau menahan bas itu tuk berhenti. Dengan nada marahnya lalu berkata,

“HOI!! SIAPA YANG MELUDAH AKU TADI?? ORANG TU BERKUMIS & BERJABANG!!!!”

Apai
Admin
Admin

Posts : 116
Points : 292
Reputation : 0
Join date : 10/07/2011
Age : 25
Location : Kedah Alor Star

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum