::Selamat Datang Ke MySelamba::
Sila Daftar/Log in Untuk Akses Ke Section Download & Lain²
Log in

I forgot my password

P’daftaran Staff MySelamba
Nama:
Email Address:
Memohon Jawatan:
Masa Online Dlm Sehari (Dalam Jam):
No HP:
Sebab Memohon:


Movie yg tak leyh lupe. . and tgk byk kali.

View previous topic View next topic Go down

Movie yg tak leyh lupe. . and tgk byk kali.

Post by feefa_mustaffa on Mon 15 Aug 2011, 3:56 pm

kongsikan movie. . kire favourite korg la. . :) klau feefa. . feefa pilih inception :)

sinopsis inception :)

Cobb (Leonardo DiCaprio) adalah seorang CEO di sebuah perusahaan besar. Di sisi lain Cobb punya ambisi lebih dari itu dan berencana mengatur perusahaan sekehendak hatinya namun Cobb tak mau melakukannya dengan cara tradisional. Ia bermaksud memasuki alam mimpi orang lain untuk memanipulasi mereka tanpa mereka sadari.

Dalam menjalankan misinya, Cobb punya satu tim yang terdiri dari Ariadne (Ellen Page), Arthur (Joseph Gordon-Levitt) dan Eames (Tom Hardy). Mereka berhasil menemukan teknologi untuk memasuki mimpi orang lain dan mengaturnya seperti yang mereka kehendaki. Saat Fischer (Cillian Murphy) diangkat menjadi pimpinan perusahaan, Cobb melihat Fischer sebagai kandidat terbaik untuk memecah perusahaan menjadi dua seperti yang diinginkannya.


Sayangnya di saat yang bersamaan Cobb harus berurusan dengan istrinya (Marion Cotillard) yang ternyata lebih suka tinggal di alam mimpi daripada dalam kehidupan nyata dan ia berusaha meyakinkan Cobb untuk tetap tinggal di alam mimpi ini. Celakanya lagi untuk mencapai harapannya ini, istri Cobb nekat bunuh diri di alam mimpi yang akhirnya membuat Cobb harus berurusan dengan hukum karena kematian yang terjadi di alam mimpi itu.(kpl/roc)
[img] [/img]

_____________________________________________________
[b]always remember Allah :D

feefa_mustaffa
Moderator
Moderator

Posts : 32
Points : 61
Reputation : 0
Join date : 02/07/2011
Age : 25
Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Movie yg tak leyh lupe. . and tgk byk kali.

Post by mon1986 on Wed 07 Sep 2011, 4:35 pm

ada movie favorite aku LOTR 1,2,3:- Lord of The Ring 1: The Fellowship of the Ring, Lord of The Ring 2:the Two Towers,Lord of The Ring 3-End- : The Return of The King.

mmg film legend perang zaman dulu yg paling smart aku penah tgk serta
jalan cite yang menarik...x ada cite perang zaman dulu yg leh lawan
filem ni.

Dan Filem Transformer 1,2,3: Transformer 1:the movie, Transformer 2:Revenge of the fallen, Transformer 3: the Dark Side of the moon-latest-

Filem ni mmg aku follow sbb grafic CGI yg mengagum kan dan jalan cite yang menarik...blum ada cite CGI leh lawan effect filem transformers ni

mon1986
Members
Members

Posts : 11
Points : 13
Reputation : 0
Join date : 07/09/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Movie yg tak leyh lupe. . and tgk byk kali.

Post by GelakJahat on Thu 08 Sep 2011, 12:28 am

Inception best!

BTW, bagi aku, movie yang aku dok ulang banyak kali ni ha...



Sinopsys

An action-thriller about a writer who takes an experimental drug that allows him to use 100 percent of his mind. As one man evolves into the perfect version of himself, forces more corrupt than he can imagine mark him for assassination. Out-of-work writer Eddie Morra's (Cooper) rejection by girlfriend Lindy (Abbie Cornish) confirms his belief that he has zero future. That all vanishes the day an old friend introduces Eddie to NZT, a designer pharmaceutical that makes him laser focused and more confident than any man alive. Now on an NZT-fueled odyssey, everything Eddie's read, heard or seen is instantly organized and available to him. As the former nobody rises to the top of the financial world, he draws the attention of business mogul Carl Van Loon (De Niro), who sees this enhanced version of Eddie as the tool to make billions. But brutal side effects jeopardize his meteoric ascent. With a dwindling stash and hit men who will eliminate him to get the NZT, Eddie must stay wired long enough to elude capture and fulfill his destiny. If he can't, he will become just another victim who thought he'd found invincibility in a bottle.

Sori, maleh nak taip.. hehe. Movie ni sangat best, dari segala segi, sinematografi, photography, dan sebagainya. Aku ni student dalam bidang berkaitan perfileman, so, mmg aku nampak sinematografi dia dilakukan dengan baik sekali.

GelakJahat
Members
Members

Posts : 15
Points : 21
Reputation : 0
Join date : 07/09/2011
Age : 31
Location : Melaka <---> Utara

View user profile http://www.mohdazhar.com

Back to top Go down

Re: Movie yg tak leyh lupe. . and tgk byk kali.

Post by Farid Casablancas on Sat 10 Sep 2011, 4:29 pm

Kalau saya pulak, saya suka Movie nie.. dah banyak kali saya ulang.. Teknik CGI dia memang Termantap la saya pernah tengok..



Sinopsis:

Selepas mencuba untuk menyelamatkan manusia pada trek keretapi bawah tanah, dua remaja dilanggar oleh keretapi tersebut dan terus bangun di dalam bilik yang dikuasai oleh Bebola Hitam Misteri yang menghantar mereka untuk memburu dan membunuh makhluk asing yang bersembunyi di Bumi.

Farid Casablancas
Members
Members

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 10/09/2011
Age : 29
Location : Malaysia

View user profile http://farid-casablancas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Movie yg tak leyh lupe. . and tgk byk kali.

Post by aikio on Thu 15 Sep 2011, 12:10 pm

http://imageshack.us/photo/my-images/33/initialds.jpg/

Initial D is a 2005 Hong Kong film directed by Andrew Lau and Alan Mak. It is a film adaptation of the Japanese Initial D manga and anime series.

DVD beli sampai3 kali.. sebab di pinjam x dipulangankan....

aikio
Members
Members

Posts : 4
Points : 6
Reputation : 0
Join date : 08/09/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Movie yg tak leyh lupe. . and tgk byk kali.

Post by Azumamaro Funabashi on Thu 15 Sep 2011, 12:20 pm

aikio wrote:http://imageshack.us/photo/my-images/33/initialds.jpg/

Initial D is a 2005 Hong Kong film directed by Andrew Lau and Alan Mak. It is a film adaptation of the Japanese Initial D manga and anime series.

DVD beli sampai3 kali.. sebab di pinjam x dipulangankan....

xpyh beli.. download free je..

_____________________________________________________






Azumamaro Funabashi
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 496
Reputation : 0
Join date : 01/07/2011
Age : 25
Location : Family of Darkness

View user profile http://www.myselamba.com

Back to top Go down

Re: Movie yg tak leyh lupe. . and tgk byk kali.

Post by Rafi Yamato on Sat 24 Sep 2011, 1:36 pm

One Piece Strong World



Shiki uses his Devil Fruit powers to destroy marine ships and warn Monkey D. Garp and Fleet Admiral Sengoku. On a floating island, Monkey D. Luffy is chased by a genetically-enhanced animal. The monster is overpowered by the other monsters before Luffy defeats the fourth monster. The Straw Hats have been separated into three groups: Sanji with Usopp, Roronoa Zoro with Tony Tony Chopper, and Nico Robin with Franky and Brook. Shiki tells Nami that she has been taken to the island against her will and a brief flashback is shown: several days earlier, the Straw Hats read news of an attack on East Blue. Luffy vows to protect the East Blue before witnessing Shiki's ship overhead. After escaping a storm, Shiki meets Nami and reveals his powers to make any inanimate object he touches float. After learning it was Nami that delivered the warning, Shiki offers to take them there before abducting Nami. The others try to rescue her, but Shiki makes the pirates scatter on the island.

cite ni paling byk sekali yg sy tgk, download yg blurRay punye, mmg cantik gile, saiz dye dlm 2GB.

Rafi Yamato
Members
Members

Posts : 9
Points : 13
Reputation : 0
Join date : 24/09/2011
Age : 21
Location : Dungun, Terengganu

View user profile

Back to top Go down

Re: Movie yg tak leyh lupe. . and tgk byk kali.

Post by shark on Tue 01 Nov 2011, 12:05 pm

Aku nengok cerita P.Ramlee..

dah berpuluh kali ulang pon still nk nengok gak.......adesssssss

shark
Members
Members

Posts : 95
Points : 99
Reputation : 0
Join date : 09/09/2011
Age : 37
Location : Setapak, Kuala Lumpur

View user profile http://s4.zetaboards.com/Spider_Fancy/index/

Back to top Go down

Re: Movie yg tak leyh lupe. . and tgk byk kali.

Post by Sponsored content Today at 4:29 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum