::Selamat Datang Ke MySelamba::
Sila Daftar/Log in Untuk Akses Ke Section Download & Lain²
Log in

I forgot my password

P’daftaran Staff MySelamba
Nama:
Email Address:
Memohon Jawatan:
Masa Online Dlm Sehari (Dalam Jam):
No HP:
Sebab Memohon:


Thank You Seven

View previous topic View next topic Go down

Thank You Seven

Post by Miss Myaa on Fri 05 Aug 2011, 5:15 pm

Hendak dijadikan cerita, ada seorang pemuda yang baru je pandai bercakap Inggeris. Perkataan yang dia tau plak seperti ; ok never mind, thank you, one, two, three, four five, six, seven dan bye-bye

Pada suatu hari pemuda ini bergegas hendak ke tempat kerjanya sebab terlewat, sambil membawa beberapa barang. sedang asyik dia berjalan laju tiba-tiba dia terlanggar seorang mat salleh. Habis jatuh barang yang dibawanya, mat salleh itu pun membantu pemuda itu mengambil barang-barangnya yang jatuh.

Pemuda ; ( inilah peluangku untuk menguji kehebatanku berbahasa inggeris ) katanya dalam hati.
Mat salleh ; Oh, I'm sorry
Pemuda ; It's ok, never min. Thank you.
Mat salleh ; Thank you too.
Pemuda ; ( hmm..lepas two, mesti three ) thank you three.
Mat salleh ; ( hairan ) what for?
Pemuda ; ( four..four hmm five ) thank you five.
Mat salleh ; Are you sick?
Pemuda ; ( alamak, lepas sick.. seven pas aku tak tau dah.. mesti mau cabut ) Sambil mengambil barangnya... pemuda itu pun berteriak dari jauh .. Thank you seveeen! bye-bye .
Mat salleh ; ( bingung )

Miss Myaa
Moderator
Moderator

Posts : 48
Points : 90
Reputation : 0
Join date : 10/07/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Thank You Seven

Post by - A y r a - on Thu 11 Aug 2011, 2:44 pm

HAHAAH~ nasib dye taw sampai seven jer...buatnye kalo die tw sampai 1 million, xabes2 mat salleh tue dok melayan dye :lol:

- A y r a -
Moderator
Moderator

Posts : 23
Points : 37
Reputation : 0
Join date : 09/08/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Thank You Seven

Post by Miss Myaa on Thu 11 Aug 2011, 9:16 pm

HAHA,!

Miss Myaa
Moderator
Moderator

Posts : 48
Points : 90
Reputation : 0
Join date : 10/07/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Thank You Seven

Post by Sponsored content Today at 5:49 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum