::Selamat Datang Ke MySelamba::
Sila Daftar/Log in Untuk Akses Ke Section Download & Lain²
Log in

I forgot my password

P’daftaran Staff MySelamba
Nama:
Email Address:
Memohon Jawatan:
Masa Online Dlm Sehari (Dalam Jam):
No HP:
Sebab Memohon:


Cerita Boss & Seketeri

View previous topic View next topic Go down

Cerita Boss & Seketeri

Post by Miss Myaa on Thu 04 Aug 2011, 7:02 pm

alkisah ada seorang lelaki yang berusia lewat 50an dan bekerja sebagai CEO disebuah syarikat yang besar di KL ..


pada suatu hari tu .. boss ni memanggil dia punya seketeri masuk ke ofisnya .. seperti biasa seketeri pon masuk ..
tolong buatkan surat untuk kita punya client ..


si boss ni mula la cakap dia punya mukadimah .. biasa la boss .. malas nak tulis .. cakap punya cakap .. boss ni pun pusing-pusing meja sambil tangan masuk dalam poket seluar ..10 minit kemudian acara mengarang ayat pon habis .. si sekateri pun mula bersuara ..


seketeri : boss .. pagi tadi kan ..masa saya nak datang ke ofis .. saya nampak pintu garage boss terbuka ..
boss : (dalam keadaan yg kelamkabut) yeke .? tak apa .. nanti saya call rumah , terima kasih ..
si seketeri pon balik ke dia ,, dan si boss pun call rumah dan tnya wife dy .
boss : yang.. tolong tengok kan garage rumah kita ..pintu dy terbuka la ..
bini : tak la bang ..baru tadi saya tengok ..mana ada terbuka ..
boss : iye .. terbuka , cuba pergi tengok semula .
bini : tidakkk , tertutup .. saya tahu la bang ..
boss : pergi la tengok .. klau tak terbuka .. mcm mana orang boleh nampak ..??
bini : okey la .. okey laa .


setelah setengah jam kemudian .. masa boss ni tengah rilek-rilek ..baru dia perasan yang zip seluar dy terbuka .. (dah memamg perangai tak suka pkai underware ) maka nampaklah .. menggelabah si boss ni memikirkan mcam mana nak cover malu dekat seketeri dia tu .. dan petang yg sama juga ..


boss : errr . tadi pagi u nampak garage i terbuka ? ada tak u nampak BMW kat dalam tuu ?
seketeri : tak .. yang i nampak cuma ada MINI COOPER .. dengan 2 tayar depannya yg pancit ..wahahahahah ...


p/s : jangan berlagak , dan sentiasa berunderware :))

Miss Myaa
Moderator
Moderator

Posts : 48
Points : 90
Reputation : 0
Join date : 10/07/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Cerita Boss & Seketeri

Post by acab on Sun 04 Sep 2011, 11:55 pm

hahahahaha

acab
Members
Members

Posts : 2
Points : 2
Reputation : 0
Join date : 04/09/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Cerita Boss & Seketeri

Post by kiroro on Fri 09 Sep 2011, 3:00 pm




boss : errr . tadi pagi u nampak garage i terbuka ? ada tak u nampak BMW kat dalam tuu ?
seketeri : tak .. yang i nampak cuma ada MINI COOPER .. dengan 2 tayar depannya yg pancit ..wahahahahah ...


sadis tol bace.. haha.. kesian die.. mini cooper tayar pancit.. adoii.. T_T

kiroro
Members
Members

Posts : 6
Points : 6
Reputation : 0
Join date : 09/09/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Cerita Boss & Seketeri

Post by _izis_ on Sat 10 Sep 2011, 7:37 am

adui tayar pancit tu............. lol!

_izis_
Members
Members

Posts : 13
Points : 13
Reputation : 0
Join date : 07/09/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Cerita Boss & Seketeri

Post by Sponsored content Today at 5:51 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum