::Selamat Datang Ke MySelamba::
Sila Daftar/Log in Untuk Akses Ke Section Download & Lain²
Log in

I forgot my password

P’daftaran Staff MySelamba
Nama:
Email Address:
Memohon Jawatan:
Masa Online Dlm Sehari (Dalam Jam):
No HP:
Sebab Memohon:


Sebab aku kan abang…

View previous topic View next topic Go down

Sebab aku kan abang…

Post by z3r0 on Tue 29 Nov 2011, 9:58 am

Suatu hari azman dan isterinya pulang dari kerja seperti biasa… Tapi ada sesuatu yang luar biasa berlaku pada hari itu. Cuaca panas menjadi lebih panas buat azman kerana tersekat didalam trafic jam

Azman ” Ish!, geram betul aku. Jalan tidak pernah sesesak ini, kenape pula sesak hari ni” Isteri ” Sabarlah abang, mungkin kerja-kerja pembaikan jalan sedang dijalankan, tak pun ada kemalangan ke”. Dengan perasaan marah Azman berkata ” Sabar!, Sabar!,Sabar! , itu ajelah yang awak tau”. Kenderaan dihadapan masih tidak bergerak. Malah orang ramai makin ramai berkumpul. Azman ” Ini tak boleh jadi nie. Aku mesti buat sesuatu” Azman keluar dari keretanya dan berjalan menuju ke arah orang ramai dan bertanya apa yang berlaku. Ada accident la encik. kata sorg mat rempit. Lalu Azman pun menjerit ” Tepi, tepi. Aku abang dia!. Tepiiiii,Akuuuu abanggggggg diaaaaaaaaaaaaa! Orang ramai yang berkumpul mula bergerak memberi laluan sambil berpandang sesama sendiri dengan penuh persoalan. Dalam hati azman berbangga dan berkata “menjadi juga idea aku ni” Tetapi apabila menghampiri kawasan berkenaan alangkah terkejutnya azman matanya bulat bagai nak terkeluar apabila dia melihat keadaan adiknya yang kemalangan itu…

Azman meratap sambil menutup muka dengan tapak tangannya Dalam hati dia berkata Oh! malu semalu malunya aku kerana adikku seekor monyet!!!! cz38

z3r0
Members
Members

Posts : 28
Points : 83
Reputation : 0
Join date : 28/11/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebab aku kan abang…

Post by Azumamaro Funabashi on Tue 29 Nov 2011, 12:40 pm

Haha! kompom xkluar umah staon.... 2 la.. blagak sgt...

_____________________________________________________






Azumamaro Funabashi
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 496
Reputation : 0
Join date : 01/07/2011
Age : 25
Location : Family of Darkness

View user profile http://www.myselamba.com

Back to top Go down

Re: Sebab aku kan abang…

Post by z3r0 on Wed 30 Nov 2011, 3:02 pm

nk bt mcm mne,dh itu adk die...kah kah kah

z3r0
Members
Members

Posts : 28
Points : 83
Reputation : 0
Join date : 28/11/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebab aku kan abang…

Post by Sponsored content Today at 4:10 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum